"РОЗВИТОК ВИРОБНИЦТВА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ" - Чайка Т.О. ("Видавництво «Ноулідж» Донецьке відділення", 2013)
"У монографії висвітлено теоретичні та методичні аспекти виробництва органічної продукції як стратегічного напряму розвитку аграрного сектора економіки. За результатами дослідження сучасного стану органічного агровиробництва визначено перспективи його розвитку, здійснено оцінку ринку органічної сільськогосподарської продукції в Україні. Розроблено концептуальні засади розвитку виробництва органічної продукції в аграрному секторі економіки України. Для науковців, аспірантів, керівників та спеціалістів установ і організацій аграрного сектора, студентів вищих навчальних закладів."
Keywords: сутність виробництва органічної продукції; становлення; аналіз; особливості виробництва; Організаційно-економічні механізми реалізації; концепція; Оцінка місткості ринку; Коньюктура ринку; розвиток ринку; методика оцінки результаттивності; Перспективи розвитку