"ЗЕЛЕНЕ ВІДНОВЛЕННЯ. МОЖЛИВОСТІ УКРАЇНИ ПОПРИ ВИКЛИКИ" - TOP LEAD. (Visual Content Solutions, 2025)
"Попри те, що війна триває, і нам важко планувати майбутнє в такий складний час, ми в Україні впевнені, що відновлення країни має враховувати найкращі світові практики, потреби майбутніх поколінь та рух України до Європейського союзу. Тобто базуватись на принципах сталого розвитку. Бізнес вже активно інвестує в зелені рішення. Місцеві громади проявляють ініціативу та шукають можливості для впровадження сталих рішень. Банки надають фінансову підтримку для таких проєктів. Уряд підтримує зелене відновлення через нормативні акти та механізми стимулювання."
Keywords: зелена економіка; відновлення; повоєнні виклики; вплив на довкілля; принципи зеленого відновлення; екосистема