"ОРГАНІЧНЕ СВИНАРСТВО В УКРАЇНІ: ПЕРЕШКОДИ І НАПРЯМИ РОЗВИТКУ" - Кобернюк, С.О. (Інвестиції: практика та досвід №13/2014, 2014)
Встановлено комплекс ключових чинників формування виробничої системи органічного свинарства. Розкрито можливості і перешкоди формування ринку органічної продукції. Сформульовано основні підходи до розвитку виробництва продукції органічного свинарства в сучасних економічних умовах.
Keywords: органічне сільське господарство; органічне свинарство; чинники впливу; екологічна продукція; стимулювання попиту