На шляху до успіху. Значення вирощування кукурудзи для органічного землеробства - Андреас Тітце; др. Гаррієт Грубер ("Державний дослідний центр сільського господарства та рибальства Мекленбург-Передня Померанія", 2023)
Публікація про вирощування кукурудзи в органічному землеробстві. Досвід Німеччини.
Keywords: іноземні публікації; досвід Німеччини; кукурудза; силос; сівозміна; грунт; бур'яни; добрива