Презентація дорожньої карти експорту органічної продукції, що забезпечує пекарство до країн ЄС і США - Євгенія Литвинова, ГС "Органічна Ініціатива" (ГС "Органічна Ініціатива" за підтримки SIPPO Ukraine, 2026)
Матеріали в рамках серії презентації Дорожніх карт експорту органічної продукції організованих в ГС "Органічна Ініціатива". Презентація дорожньої карти експорту органічної продукції, що забезпечує пекарство до країн ЄС і США . Аудит стану галузі України, Дослідження ринку переробки і споживання ЄС, перспективні ринки Європи, детальна карта шляху клієнту, профіль баєра, стратегічні рекомендації, план дій
Keywords: органічні інгредієнтти для пекарства; споживацька поведінка; конкурентне середовище; аналіз ринкку для експорту; снеки; закуски; інгредієнти для приготування страв