Торгівля органічною продукцією – Захист чесності органічного виробництва - Майлз МакЕвой (Служба маркетингу сільськогосподарської продукції Департаменту сільського господарства США, 2023)
Презентація про Національну Органічну Програму Департаменту с.г США, сертифікацію, систему контролю,
Keywords: система контролю; сертифікація; НОП; ринок США