Органічне сільське господарство в ЄС. Десятиріччя органічного зростання - Європейська Комісія; Генеральний директорат з питань сільського господарства та розвитку сільських територій, м. Брюссель. (Європейська Комісія, Генеральний директорат з питань сільського господарства та розвитку сільських територій, м. Брюссель., 2022)
"Органічне сільське господарство – це метод ведення сільського господарства задля виробництва харчових продуктів та кормів з використанням натуральних речовин та процесів. Його ключовий внесок у більш стале сільське господарство визнано у Спільній аграрній політиці ЄС (САП). У 2021 році[a] було ухвалено План дій щодо розвитку органічного виробництва з метою підтримки виробництва і споживання органічних продуктів, а також подальшого підвищення сталості відповідно до Європейського зеленого курсу, Стратегії «Від ферми до виделки»[b] та Стратегії біорізноманіття."
Keywords: економічна сталість; соціальна сталість; збут органічної продукції; імпорт; зелений курс; факти і цифри органічного сектору