"ОРГАНІЧНЕ ЗЕМЛЕРОБСТВО ДЛЯ ПРИВАТНОГО СЕКТОРА" - Писаренко В.М.; Писаренко П.В.; ПОНОМАРЕНКО С.В.; ШАПОВАЛ В.Ф. (" Громадська спілка «Полтавське товариство сільського господарства», 2017", 2017)
"До книги увійшли матеріали з вирощування плодоовочевих культур і ягідників без використання агрохімікатів на дачних і присадибних ділян- ках на основі використання організаційно-господарських методів, орга- нічних добрив та мікробіологічних препаратів. Викладено досвід приго- тування настоїв і відварів для захисту рослин від шкідників і хвороб. Узагальнено використання окремих продуктів харчування, що спри- яють зменшенню негативного впливу шкідливих речовин на здоров’я людини. Практичні рекомендації розраховані на широке коло читачів, яких цікавлять питання вирощування екологічно безпечної продукції та здорового харчування."
Keywords: плодоовочеві культури; ягідники; мікробіологічні препарати; технологія вирощування; закритий грунт; захист рослин