УРОЖАЙ У СХОВИЩАХ правильне сушіння кукурудзи та сої - Кьогель, Александер (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (10/2020), 2020)
Зернова кукурудза та соя – одні з останніх культур року, які обмолочують. Якщо під час обмолоту вони будуть занадто вологі, останньою перешкодою стане сушіння зерна.
Keywords: іноземні публікації; Bioland; досвід Німеччини; зберігання; соя кукурудза; вологість