"Посібник з технічного керівництва Створення та впровадження механізмів вуглецевого , на результат , землеробстваорієнтованихв ЄС" - Джефф Редлі; Клуні Кінлісайд; Ана Фреліх-Ларсен; Х'ю Макдональд; Сара Піндт Андерсен; Хелле Квіст-Хоффманн; Асгер Стрендж Олесен; Кетрін Боуер; Даніела Руссі (COWI, Екологічний інститут та IEEP, 2021)
"Цей технічний посібник має на меті підтримати розробку схем оплати за результатами для вуглецевого землеробства в ЄС. Посібник підготовлено в рамках більш широкого дослідження ""Аналітична підтримка впровадження Ініціативи ЄС вуглецевого з землеробства"", фінансується щоЄвропейською Комісією та вивчає можливості широкомасштабного впровадження схем , або вуглецевого землеробстваорієнтованих на результат, ініціатив, пов'язаних з пом'якшенням наслідків та адаптацією них.зміни клімату до"
Keywords: вуглецеве фермерство; управління; ціли прийнятності; вуглецеве землеробство; зацікавлені сторони