ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ПРОСАПНИХ КУЛЬТИВАТОРІВ STEKETEE ЯК ІНСТРУМЕНТ ОПТИМІЗАЦІЇ ВИТРАТ - Киянець Олександр (My University, 2022)
Презентація про просапні культуватори STEKETEE
Keywords: культиватор; міжрядний обробіток; просапні культури