Пакетик зеленого чаю містить пластик? - (:unkn) unknown (ORGANIC UA, 2021)
Коли ви занурюєте пакетик зеленого чаю в окріп, є ймовірність того, що антиоксиданти не єдине, що з нього виходить. Чи замислювались ви коли- небудь , наскільки небезпечними можуть бути пластикові чайні пакетики, якщо їх занурити в гарячу воду
Keywords: пакетований чай; небезпека; недоліки; пил; висівки чаю