СВІТОВИЙ ДОСВІД ПРОСУВАННЯ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ - Чичкало-Кондрацька, І. Б.; Новицька, І. В. (Електронне наукове фахове видання "Ефективна економіка", 2018)
"У статті розглянуто та узагальнено світовий досвід виробництва та споживання органічної продукції. Виділено переважаючі моделі управління національним ринком органічної продукції та найефективніші засоби просування органічної продукції у різних країнах світу. Виявлено основні перешкоди в розвитку українського ринку органічної продукції. Запропоновано шляхи вдосконалення процесу просування органічних продуктів українських виробників на внутрішній та зовнішній ринки."
Keywords: ринок органічної продукції; органічне виробництво; сертифікація; маркування; просування; споживач