"ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИРОЩУВАННЯ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР ЗА ОРГАНІЧНОГО ЗЕМЛЕРОБСТВА НА СХИЛОВИХ АГРОЛАНДШАФТАХ" - Коломієць, Л.П.; Шевченко, І.П.; Повидало, В.М.; Терещенко, О.М. (Вісник аграрної науки 2022, 2022)
"Мета. Визначити ефективність елементів технології вирощування зернових культур на схилових агроландшафтах для виробництва органічної продукції. Методи. Польовий — для спостереження за ростом і розвитком рослин, формуванням урожайності й оцінки елементів технології вирощування; вимірювальний і вимірювально-ваговий — для визначення врожайності культур; лабораторний — для визначення якісних характеристик агрохімічних і фізико-хімічних властивостей; статистичний — для встановлення достовірності отриманих результатів досліджень; розрахунково-порівняльний — для оцінки економічної ефективності основних елементів технології вирощування."
Keywords: безполицевий обробіток; біологічні препарати; врожайність; якість зерна