Поширені запитання щодо ПРАВИЛ ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА - Європейська Комісія (Переклад українською мовою виконано на запит Міністерства аграрної політики та продовольства України у партнерстві з ТОВ «Органік Стандарт» та OrganicInfo.ua за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія)., 2023)
"Цей документ містить запитання і відповіді щодо положень Регламенту (ЄС) № 2018/848 та його підзаконних актів. Цей документ публікується службами Європейської Комісії виключно для інформаційних цілей і не є юридично обов'язковим документом. У разі виникнення спору за участю законодавства Союзу, остаточне тлумачення законодавства Союзу, що застосовується, дає Європейський суд. Важливо підкреслити, що документ містить відповіді на конкретні письмові запитання, які було узагальнено і які потрібно трактувати в обмеженому контексті кожного запитання."
Keywords: Регламент ЄС 848/2018; європейська комісія; правила органічного виробництва; маркування і логотип; система сертифікації; правила рослинництва; харчові продукти; корми вино; перехідні заходи; законодавчі акти