Органічне виробництво - перспективи для молоді - Малишко, Катерина Сергіївна (Харківський політехнічний інститут, 2024)
Технології та інновації в органічному виробництві: Перетин продуктів харчування та технологій відкриває перед молодими підприємцями захоплюючі можливості для інновацій в органічному харчовому секторі. Від простежуваності блокчейну та прозорості ланцюгів постачання до мобільних додатків для доставки органічної їжі та онлайн-маркетплейсів для органічних продуктів - існує величезний потенціал для використання технологій для оптимізації процесів та покращення споживчого досвіду. Використовуючи цифрові платформи та рішення на основі даних, молоді підприємці можуть змінити традиційну харчову промисловість і створити масштабований бізнес, орієнтований на результат.