КУРС ЛЕКЦИЙ ПО СЕЛЬСКОМУ ХОЗЯЙСТВУ - Штайнер, Рудольф (ЛА "Піраміда", 2009)
Замовити книгу можна у Федерації органічного руху України Надішліть Ваш запит на електронну адресу: ofu@organic.com.ua або organicofu@gmail.com Поштова адреса: 04071, м. Київ, вул. Оболонська, буд.4, офіс 1 Тел. +380 (44) 425-55-25 сайт: http://organic.com.ua/biblioteka/knigi/