Оцінка ризиків в органічному контролі - Саманта Розі Белльєр (Проєкт "Німецько-українська співпраця у галузі органічного сільського господарства", СОА, 2025)
Проєкт "Німецько-українська співпраця у галузі органічного сільського господарства", СОА
Keywords: ризики; контроль; сертифікація; ланцюг постачання; недозволені речовини; джерела та причини; оцінка ризиків; контрольні візити; виїзний контроль; перевірки