Роль органічного громадського руху у розвитку органічного сектору аграрної галузі України - Милованов Є.В. (Електронне наукове фахове видання з економічних наук «Modern Economics», №14 (2019, 2019)
В Україні створення громадських організацій та спілок, які об'єднуються ідеєю органічного харчування, здорового способу життя в цілому, особливо дбайливого ставлення до природи, до землі, до людей, які на ній працюють, були основними факторами зародження національного громадського органічного руху, що нині призвело, по суті, до формування повноцінного органічного сектору.
Keywords: органічне виробництво; громадські організації; органічний сектор; органічний громадський рух; органічні продукти; популяризація; збалансований розвиток