"ОРГАНІЧНЕ АГРОВИРОБНИЦТВО: ОСВІТА І НАУКА. Збірник тез VI Міжнародної науково-практичної конференції" - Л. В. Малинка; І. О. Моргун (Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», 2021)
Органічне агровиробництво: освіта і наука : збірник тез VI Міжнародної науково-практичної конференції, 27 жовтня 2021 р.
Keywords: біота; тритикале озиме; свинарство; кормові культури; інноваційні технології; бджільництво; нут; сидерати