"Кооперація у використанні техніки Все одно потрібно подбати про очищення та обслуговування обладнання" - Йонас Ельс (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (03/2021), 2021)
"Сівалки не повинні бути забруднені протруйниками або залишками обро- бленого насіння. Ви повинні взяти до уваги, якщо хтось із ваших колег з традиційного господарства або підряд- ник використовував пристрій. Потрібне ретельне очищення від залишків, вклю- чаючи шланги, коміркові колеса, насін- нєві ящики та продування стисненим повітрям. Перед усім, якщо ви ділитеся обладнанням з підрядником, цей факт слід вказати в договорі."
Keywords: іноземні публікації; Bioland; досвід Німеччини; кооперація; техніка; очищення; документування; контроль